Businessmanagement Plus

Ik heb wat leuks te delen! Als je me op social media volgt (zo niet, doe dat dan snel!), dan heb je het al voorbij zien komen. En ik ben er ontzettend blij mee, want dit is weer een stap in mijn groei als ondernemer. Want er komt binnenkort iets leuks bij…

 Vorig jaar (dat klink zo ver weg, maar is maar een paan maanden geleden) zat ik met een hovenier. Hij had een goede vriendin meegenomen naar de afspraak, want deze man heeft autisme. Voor zijn gevoel was het gesprek met mij een grote stap en dat vond hij best spannend.

Als je zelf klanten met autisme hebt (gehad), dan herken je vast dat deze mensen een andere aanpak nodig hebben. Deze mensen zijn namelijk veel gevoeliger voor prikkels en ze hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid.

In dit gesprek besprak ik natuurlijk wat ik voor deze man kon doen, maar daarnaast nam ik ook een adviserende rol aan. Ik gaf hem tips over hoe hij zijn rol in zijn bedrijf nog beter kan toepassen. En dat is waar ik zo ontzettend blij van word.

Adviserende rol

Drie jaar geleden startte ik mijn business als virtual assistent. En met mij veel dames! Maar waar veel VA’s nog steeds hetzelfde uitvoerende werk doen, ben ik verder gegaan. Want ik werd niet meer happy van alleen maar uitvoeren. Ik neem veel liever een adviserende rol aan, zodat ik mijn klanten ook echt bij sta. Ik weet door mijn jarenlange ervaring in mijn vakgebieden waar ik over praat. Ik weet hoe ik bepaalde stappen toe moet passen om een beter resultaat te halen. Want als de aansturing in je business al niet in orde is, dan kun je de uitvoering ook niet goed doen.

Dat kreeg ik ook terug van de vriendin van de hovenier. Ze hebben het allebei als ontzettend prettig ervaren dat ik advies gaf. Dat heeft mij, naast de afgelopen drie jaar, ook weer geïnspireerd en daarom introduceer ik met heel veel plezier mijn nieuwe service:

Businessmanagement Plus.

In deze dienst adviseer en coach ik ondernemers in hun bedrijfsvoering. We kijken waar we kunnen optimaliseren en stroomlijnen processen, zodat het vanaf de top al goed stroomt. Het gaat er in deze dienst om dat de ondernemer inzicht krijgt in zijn of haar eigen bedrijf, waar het nu misloopt en waar een verbeterslag geslagen kan worden. De ondernemer zet dan de juiste mensen aan het werk en het resultaat is een bedrijf dat vanzelf functioneert.

Binnenkort komt er een aparte pagina op de website over deze dienst. Hou mijn socials daarvoor in de gaten!

Wil je nu al meer informatie over Businessmanagement Plus? Neem dan contact met me op en ik vertel je meer.

Voeg reactie toe